10.1 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Hotel Palma, oaza spokoja i zadovoljstva

U Tivtu, najsunčanijem gradu Boke Kotorske, osim uživanja u aktivnom odmoru ili u svakodnevnim feštama, možete doživeti i nešto sasvim drugačije. Sve više posetilaca želi da pronađe mir i skloni se od buke na nekoj od skrivenih plaža ili u komforu gradskih hotela. Jedan od najatraktivnijih, svakako je Hotel Palma koji se nalazi u samom središtu Tivta i predstavlja idealno mesto za odmor ili poslovne događaje tokom cele godine

Autentičan, skladan i elegantan, Hotel Palma besprekorno je usaglašen sa arhitekturom obale Tivta, koja pojačava utisak predivnog pogleda na zaliv. Elegantno dizajnersko rešenje primenjeno je na 116 soba i apartmana i prilagođeno najrazličitijim potrebama gostiju.

Uređena hotelska peščana plaža do koje se stiže u samo par koraka, savršena je za kupanje, sunčanje ili uživanje u pogledu na tivatski zaliv, a kada vam je potreban nešto drugačiji doživljaj, slobodno se prepustite revitalizujućem ugođaju wellnes i spa centra.

U ovoj oazi mira, čak i kratak boravak može imati izvaredan uticaj na telo i doneti osećaj zadovoljstva. U ponudi su hidromasažni bazen, finska sauna, parno kupatilo, soba za opuštanje i tri sobe za masažu, a nadomak spa centra nalazi se savremeno opremljena teretana.

Za sve vidove poslovnih okupljanja ili događaja, na prvom spratu hotela nalazi se konferencijska sala kapaciteta 75 mesta, idealna za organizovanje seminara i većih poslovnih sastanaka, sa izlazom na terasu. Pored nje, tu je i manja sala za sastanke čiji je kapacitet 30 mesta. Obe sale opremljene su vrhunskom audio i video opremom.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -