11.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Turistički rekord u Trebinju

Rezultati letnje sezone u Trebinju pokazuju da je zabeležen rekordan broj turističkih poseta. U pripremama za jesenju sezonu koja je tradicionalno dobra, turistički radnici najavljuju da je moguća sezona koja bi po svemu sudeći mogla da premaši sva očekivanja

U Trebinju je zabeležen turistički rekord u broju dolaska gostiju i u ostvarenim turističkim noćenjima. Ove sezone je zabeleženo preko 100.000 noćenja, a avgust mesec je upisan kao rekordan mesec. Trebinje su  tokom leta posetili gosti iz više od 70 zemalja sveta. Njima je pre svega, ako zanemarimo lepotu samog grada, odgovarala topla klima, odlična gastro ponuda, hotelski smeštaj i sve veći broj kulturnih manifestacija.

Najstarija aktivna solana na svetu, saznajte više.

Turiste posebno privlači bogat i sadržajan kulturni i zabavni progam. Ovu turističku sezonu obeležile su svečanosti i koncerti najvećih regionalnih zvezda. Dobrom turističkom sezonom su zadovoljni i u hotelima koji su tokom leta bili popunjeni gotovo 100%.

Nemački magazin „Fokus” je napravio listu najboljih gradova za život u penziji na kojoj se nalazi čak 575 gradova u svetu. Izbor je napravljen na osnovu bezbednosne situacije, kvaliteta zdravstvene zaštite i mišljenja stranaca koji žive u njima. Najbolji grad za penzionerske dane je Trebinje.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -