25.1 C
Belgrade
nedelja, jun 23, 2024

Nacionalni restoran Bela reka, Beograd

Krajem prošle godine Mišlenov vodič je uvrstio Beograd i Srbiju u svoju selekciju najboljih svetskih restorana. Ovo priznanje lokalnoj kulinarskoj sceni ima poseban značaj, jer se među četrnaest preporučenih beogradskih restorana, našao i jedan pravi nacionalni restoran – Bela reka

Restoran Bela reka

Sve važniju „održivost“ koju omogućuje vlasnikova farma smeštena na Homolju, kao i promovisanje lokalnih proizvođača, uz afirmaciju tradicionalne srpske kuhinje, prepoznali su ne samo gastronomski stručnjaci već i ljubitelji dobre hrane i pića. Restoran Bela reka se prostire na površini od 1.000 m2 koja uz letnju baštu obezbeđuje više od 500 sedećih mesta. Shodno tome, restoran je u mogućnosti da na kvalitetan način odgovori na različite upite i tako zadovolji potrebe i najprobirljivijih gostiju.

Restoran Bela reka

Jesen na Krasu obeležavaju tradicionalne kulinarske i vinske manifestacije, saznajte više.

Obilje svežih namirnica koje su proizvedene i gajene lokalno i u kontrolisanim uslovima, čini da jelovnik restorana Bela reka deluje zaista impresivno. Tradicionalna jela spremljena su na autentičan način i servirana po svim standardima moderne kuhinje, a ako na to dodamo bogatu kartu domaćih vina i rakija, možemo da kažemo da doručak, ručak ili večera u toploj atmosferi Bele reke predstavljaju izuzetan doživljaj i afirmišu srpsku kuhinju na najbolji način. Uostalom, ako do sada niste imali priliku da se uverite u sve ovo, slike u nastavku će vam reći više od hiljadu reči. A onda, pravac Bela reka i prijatno!

Tekst: Petar Vušurović

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -