13.3 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Najbolji turistički film na svetu

Promotivni film “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svetu” Roberta Dacešina proglašen je za najbolji turistički video na svetu

Najbolji turistički film na svetu dolazi iz Bosne i Hercegovine. Video blogera i putopisca Roberta Dacešina je osvojio prvo mesto na takmičenju koje je sproveo Međunarodni komitet turističkog filma.

Osim toga što je proglašen najboljim filmom, njegov video je dobio neverovatnih 56.914 glasova iz 74 zemlje, što je najviše u istoriji ovog takmičenja. Zvanična dodela nagrada biće održana 24. novembra u Valensiji, a autor filma će na toj ceremoniji biti ambasador svoje zemlje.

Hotel sa nula zvezdica, saznajte više.

Robert Dacešin je proglašen pobednikom nakon 20 dana glasanja. Podsećamo da je autor objavio video na svoj youtube kanalu u januaru ove godine, gde je predstavio sve lepote i posebnosti svoje zemlje. Pored već poznatih, on je predstavio i one gotovo nepoznate sadržaje, kao i sva kulturno-istorijska i prirodna blaga.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -