10.8 C
Belgrade
petak, 1 decembra, 2023

Adventures by Disney – krstarenje Jadranom

Kompanija “Adventures by Disney” je počela da prima rezervacije za krstarenje Jadranskim morem. Svi ljubitelji kružnih putovanja i ljubitelji Diznija će imati prilku da uživaju u osmodnevnim putovanjima sa svojim omiljenim likovima

Adventures by Disney kompanija je pokrenula krstarenje Jadranom. Svako putovanje podrazumeva osmodnevnu turu putovanja koja počinju od 2024. godine. Organizatori su vrlo optimistični, budući da su već sad započeli s rezervacijama.

Putovanje započinje u Veneciji, a kruzeri Adventures by Disney ploviće preko Slovenije do sedam luka Hrvatske, do Crne Gore i nazad. Cena je poznata i nije popularna, jer iznosi čak 7499 dolara po osobi.

Pored putovanja sadržajnim kruzerom, polaznici će imati puno fakultativnih izleta i obilazaka gradova na obali. Za najmlađe je obezbeđena posebna zabava, jer im je spremljen animatorski program pod stručnim vodstvom. Deca mogu da uživaju u bazenima, tematskim parkovima i radionicama, kao i u mnogim zanimljivim i edukativnim aktivnostima.

„Dan primirja“ u hotelu Putnik Kopaonik, saznajte više.

Kompanija Adventures by Disney u svojoj ponudi ima putovanja prema svim kontinentima. Disney Cruise Line je sestrinska kompanija koja u svojoj floti ima niz brodova koji su već plovili i Dunavom.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -