19.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Book Butler, knjige i hotel kao najbolji prijatelji

Jedan hotel u Palm Biču u Sjedinjenim Državama ima poseban servis namenjen gostima kojima je knjiga još uvek najbolji drug. Izgleda da je čitanje ponovo u modi

Hotel Ben West Palm ima batlera koji na zahtev gostiju donosi savršeno književno bekstvo. Radi se o servisu Book Butler, programu u kome svaki gost ima mogućnost da dobije besplatno knjigu. Knjiga koju dobiju je poklon hotela.

Gosti u hotelu mogu naručiti knjigu na zahtev iz specijalnog menija koji se nalazi u sobama u hotelu. Neophodno je samo da pozovu sa telefona u sobi kako bi bili povezani sa Book Butler-om, koji će im dostaviti odabrane knjige.

Osim knjiga, program Book Butler takođe nudi mogućnost besplatnog obroka u sobi, takozvanog Book Bites, koja gostima nudi mogućnost naručivanja posebno uparenih zalogaja sa njihovom knjigom po izboru.

Air France pokreće Early Bird kampanju za 1000 destinacija širom sveta, saznajte više.

Kako bi podržao lokalne kompanije, The Ben West Palm se udružio s The Palm Beach Book Store knjižarom kako bi pripremio jelovnik koji sadrži četiri najprodavanija naslova. Jelovnik je rotirajuća serija sa novim knjigama svakog kvartala, a program će biti proširen i na organizovanje književnih večeri na kojima će autori čitati svoja dela.

Najbolji deo je taj što gosti mogu svoju novu knjigu poneti sa sobom kad završe putovanje. Ukoliko žele, mogu knjigu donirati lokalnoj knjižari, kako bi i ostali mogli da uživaju u njoj.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -