27.5 C
Belgrade
petak, jun 21, 2024

Prvi muzički hotel u Evropi

Ukoliko želite da doživite muziku, umetnost i modu na svom odmoru, Berlin (a ko drugi, doduše) je pravo mesto za vas. Prvi muzički hotel je smešten direktno na obali reke Špreje, u epicentru berlinske muzičke, modne i kreativne scene

Prvi muzički hotel u Evropi je otvoren u Berlinu. Kosmopolitski poslovni putnici, međunarodni džet seteri i moderni bendovi okupljaju se u hotelu Nhow kako bi uživali u posebnoj atmosferi.

Spektakularni dizajnerski hotel Nhow u berlinskoj četvrti Friedrichshain-Kreuzberg ima prepoznatljiv izgled umetnika Karima Rašida. Ovaj hotel je zamišljen kao idealno mesto za kreativne putnike i muzičare koji u njemu mogu da budu “svoj na svome”.

Svaki deo hotela ima zvučnike sa određenim muzičkim programom. Svaka plej lista je posebno osmišljena, čak i liftovi imaju posebne kanale i liste za reprodukciju muzike. U prizemlju se nalazi i bina na kojoj gosti mogu da sviraju i budu muzičke zvezde, bar dok borave u hotelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nhow Berlin (@nhow.berlin)

Skrillex i Skunk Anansie su snimili pesme u studiju na osmom spratu, dok je gostima kao besplatan sadržaj dostupno korišćenje Fender gitara i Yamaha klavijatura. Gostima je dostupan i studio, u kom mogu raditi i produkciju svoje muzike.

Futuristička zgrada u kojoj se nalazi hotel na istočnoj strani reke Špreje bila je ideja arhitekte Sergeja Tchobana. Recepcija je u obliku muzičkog intrumenta, roze je boje, a čitav hotel je ukrašen modernim umetničkim delima.

Air France pokreće Early Bird kampanju za 1000 destinacija širom sveta, saznajte više.

U hotelu ima 304 soba i apartmana, od kojih mnoge imaju pogled na reku. Gostima je dostupan i boravak u spa centru koji je takođe u roze boji. Doručak pored švedskog stola uključuje i šampanjac, baš kao i kod pravih muzičkih zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -