14.9 C
Belgrade
sreda, maj 8, 2024

iVario Pro kompanije Rational, nova klasa performansi za profesionalnu kuhinju

iVario Pro postavlja nove standarde u profesionalnoj kuhinji. Sistem za kuvanje, koji radi kontaktnom toplotom, impresionira inteligentnim funkcijama i troši 40% manje energije od konvencionalnih uređaja. Novi iVario Pro ima do 20% veći kapacitet prženja i sa opcijom kuvanja pod pritiskom bez nadgledanja čime je i do 35% brži u poređenju sa kuvanjem bez pritiska. iVarioBoost, inteligentni sistem upravljanja energijom, obezbeđuje precizne temperature grejne površine i lagano ih reguliše. Sa iZoneControl-om, grejna površina se može podeliti na čak četiri zone, tako da korisnik može da kuva različita jela istovremeno, sa vremenskim odlaganjem i na različitim temperaturama. Ergonomija takođe postavlja nove standarde: nogice podesive po visini, hladne strane grejnih ploča i zaobljeni uglovi, čine rad bezbednijim

„Produktivnost, fleksibilnost i jednostavnost su ono što karakteriše novi iVario Pro“, objašnjava Tino Bergholc, viši direktor prodaje BD Eastern Europe. Patentirani iVarioBoost sistem grejanja je zasnovan na keramičkim grejnim elementima koji su ravnomerno raspoređeni i čvrsto pričvršćeni za podlogu posude otporne na ogrebotine. iVario Pro će se zagrejati do 200° za manje od 2,5 minuta i ima dovoljno energije da pripremi, na primer, oko 30 kg gulaša za približno 15 minuta. Ovo čini iVarioBoost 4 puta bržim od konvencionalne tehnologije. Takođe, nema pada temperature kada se ulije hladna tečnost, kao što je krem u tepsiji. iVarioBoost može skoro jednako brzo da oduzme energiju, sprečavajući da se delikatna hrana kao što je puding od pirinča zalepi ili proključa. Tino Bergholc nastavlja: ​​„Ovo je maksimalna snaga i ekstremna preciznost.“

Preciznost obezbeđuje iCookingSuite, “pametno” kuvanje u iVario Pro. Senzori detektuju količinu i stanje hrane i shodno tome regulišu parametre kuvanja tako da se željeni rezultat može postići bez posebnog truda korisnika. „iVario Pro eliminiše potrebu za proverom i praćenjem. Najbolji primer je AutoLift, koji automatski izvlači hranu iz tečnosti za kuvanje“, objašnjava Tino Bergholc. U isto vreme, koncept rada je nov i korisnik može izabrati režim rada za meso, ribu, živinu ili priloge ili metode kuvanja kao što su tiganj ili friteza. Ovo štedi vreme za obuku i učenje.

iZoneControl takođe pruža veću fleksibilnost, jer iVario Pro sada može da se podeli na četiri zone, koje mogu biti bilo kog oblika ili veličine. Novi sistem kuvanja je takođe unapredio dnevne kuhinjske rutine u pogledu ergonomije. Ništa se ne lepi i lako se čisti, često za samo dva minuta. Različite varijacije podešavanja, kao što su kačenje na zid ili na točkiće, čine novi uređaj izuzetno prilagodljivom.

iVario Pro 2-S sa dva grejna tela je idealan za restorane ili kao dodatni uređaj u poslovnom i industrijskom ugostiteljstvu. Dva sistema za kuvanje sa jednim grejnim telom od 100 ili 150 litara novi su izvođači u ugostiteljstvu. Uređaji nove generacije dopunjuju iVario 2-XS, koji je savršen za restorane sa svoja dva grejna tela od 17 litara, punim paketom dodatne opreme i veoma atraktivnom cenom.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -