14.6 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Cloud Nine Premium Travel

Ova mlada agencija sva svoja putovanja gradi iz temelja, poput krojača koji uzima mere za odelo ili kuvara koji priprema omiljeni obrok, sa mnogo pažnje usmerene na želje i detalje. Ništa nije premalo i nikada nije previše. Cloud Nine Premium Travel specijalizovana je za individualne putnike, sa idejom da putovanja kreiraju na zahtev klijenta, uz potpunu i personalizovanu podršku prilikom realizacije putovanja kroz iskustva i doživljaje, po klijentovoj meri

Cloud Nine Premium Travel počela je s radom krajem juna 2021. godine vođena ambicijom da u trenutku kada svetom vlada pandemija, putovanja učini jednako udobnim i sigurnim, jer danas putovanja sa sobom nose niz procedura koje moraju da se isprate – pravila, ograničenja, protokole, a sada i vakcinacije.

Photo: Cloud Nine Premium Travel

Inspirisani od putnika

Iako su svoj posao iz snova započeli u sred velike svetske krize, verni klijenti i njihova želja za putovanjima bili su im najveća inspiracija da istraju u svojoj nameri. Vođeni iskustvom, u saradnji sa svetski renomiranim tur-operatorima, planiraju sve vrste putovanja u skladu sa potrebama klijenata, ali i njihovim budžetom.

Individualna putovanja, sportske pripreme, letnji kampovi jezika

Specijalizovani su da organizuju idnividualna putovanja na daleke destinacije, ali često imaju i zahteve korporativnih klijenata za biznis putovanja po celoj Evropi. Ove godine ostvarili su saradnju i sa nekoliko sportskih klubova i školom stranih jezika, te sa velikim zadovoljstvom organizuju sportske pripreme po regionu, kao i letnje đačke kampove jezika.

Photo: Cloud Nine Premium Travel

Severna i Južna Amerika

Ponosni su na organizaciju velike južnoameričke ture koja je obuhvatala Peru, Čile i Boliviju i trajala je čak dvadeset sedam dana tokom kojih su putnici, uz privatne lokalne vodiče, imali mogućnost da iskuse neverovatne lepote ovih destinacija iz potpuno drugačijeg, autentičnog ugla.

Takođe su ovog leta organizovali veliku turu na Islandu, ostrvu spektakularnih prirodnih pejzaža. Rado se prisećaju i prolećne američke avanture dve porodice koja je počela u Nju Jorku, išla preko Floride i završila se odmorom na rajskom meksičkom ostrvu Holboš – karipskoj oazi.

Photo: Cloud Nine Premium Travel

Ajurveda i velnes na Šri Lanki

S obzirom na to da je Azija bila veoma pogođena pandemijom i mali broj destinacija bio otvoren za turiste, iskoristili su otvaranje magične Šri Lanke. Tamo su organizovali nesvakidašnju velnes ajurveda turu usmerenu prema prirodi i zdravlju tela i duha i klijentima približili tradicionalni način života kroz meditaciju i relaksaciju, na ovom biseru Indijskog okeana.

Nezaobilazni Maldivi

U vreme pandemije, međutim, jedna destinacija izdvojila se kao najbezbrižniji i uvek sjajan izbor za sve kategorije putnika. To su nezaobilazni i nezaboravni Maldivi koji su sa svojim koralima, peščanim plažama, izvanrednom klimom i najlepšom bojom okeana bili pravo utočište parovima, porodicama, mladima i starijima.

Cloud Nine Premium Travel7
Photo: Cloud Nine Premium Travel

Agencija Cloud Nine Premium Travel svoju radoznalost i otkrića deli sa svojim putnicima, nije im želja da prodaju pakete i komercijalna iskustva, već da predlozima i preporukama podstaknu ideje kod njih, da ih upoznaju sa novim i zapanjujućim načinima da istraže svet, a da svaki detalj putovanja bude isplaniran baš po klijentovoj meri. Savremeni život je veoma užurban, ljudima je teško da odvoje potrebno vreme za planiranje bekstva iz svakodnevice, preplavljeni su opcijama, pretrpani informacijama i često se pitaju da li su doneli pravu odluku kada tragaju za idealnim putovanjem. Posao agencije jeste da ih oslobodi tog pritiska i da uradi teži deo – planiranje i organizaciju, da sa pravim i pravovremenim informacijama olakša i upotpuni putovanje svojih klijenata, na kojima je onda samo da se prepuste i uživaju, u svakom trenutku ovog iskustva. Za više informacija posetiti sajt www.cloudninetravel.rs.

Zahvaljujemo se Milici Andrejić na pomoći u izradi teksta i uloženom trudu.

Piše: Bojana Ilić

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -