11.5 C
Belgrade
subota, maj 4, 2024

Obilje novih mogućnosti za organizatore tura

Ako ste turoperator ili organizator tura i aktivnosti koji želi bolji plasman svoje ponude, veće prihode, uštedu vremena, manje administracije i bolji uvid u zadovoljstvo svojih klijenata, na raspolaganju su vam nove mogućnosti koje nudi inovativna BOS4.tours platforma

Namena ove jedinstvene cloud travel platforme je online rezervisanje i plasman svih tura koje imaju definisane polaske, bilo da su u pitanju višednevna putovanja ka inostranstvu, izleti, lokalne ture i aktivnosti na destinacijama, pa čak i hotelski višednevni paketi i transferi.

Korišćenjem online rezervacionog sistema, organizatori su u mogućnosti da: 

– sa jednog mesta upravljaju svojim turama i rezervacijama (bez obzira preko čega/koga će im stići rezervacija),

– primaju online rezervacije 24/7/365

– uz dva-tri klika, čak i sa mobilnog telefona, potvrđuju rezervacije na onom jeziku na kojem klijent uradi rezervaciju uz automatski obračun aranžmana i primenu dinamičkih cena,

– imaju potvrdu prijema uplate,

– preuzmu listu putnika,

– kontrolišu kvalitet svojih usluga, pružajući klijentima priliku za ocenjivanje i komentarisanje tura.

Obilje novih mogućnosti za organizatore tura
Photo: iStock

Organizatori tura takođe, mogu svojim klijentima da omoguće online rezervisanje sa svog sajta uz ugradnju iframe-a koji bi u okviru postojećeg sajta prikazivao ture organizatora, ali i ture drugih organizatora po želji. Klijent ni jednog momenta ne bi odlazio sa sajta organizatora, čime se jača brend i ostavlja utisak agencije koja prati trendove.

Plasman tura može biti i kroz sajtove Putujem.online i/ili Serbianadventures.com, kao i kroz BOS mrežu affiliate (promotivnih ili distributivnih) partnera. Plasman tura kroz ovu BOS mrežu je besplatan, organizatori direktno naplaćuju svoje usluge, a na mesečnom nivou plaćaju provizije na osnovu ostvarenih rezervacija.

Promotivni partneri su svi oni koji daju svoj doprinos promociji tura ili destinacija, a bivaju plaćeni na osnovu provizije koju dobijaju od ostvarenih rezervacija.

BOS4.tours platforma omogućava i kreiranje veb sajtova specijalizovanih za turizam. Ovaj jedinstveni website bilder za organizatore donosi mogućnost kreiranja novih poslovnih modela u turizmu, uz moderan i inovativan način poslovanja.

Naime, uz BOS platformu moguće je kreirati višejezičan sajt sa online rezervisanjem (jednog ili više organizatora, jedne ili više destinacija ili sajt na kojem bi bile predstavljene određene tematske ture). Pri tome, ture koje se unesu da bi se videle na sajtu organizatora se po automatizmu mogu videti i kroz BOS promotivnu mrežu, kao što se rezervacijama može upravljati sa jednog mesta, bez obzira na promotivni kanal preko kojeg stignu.

Ipak, jedinstvenost ovog website buildera je u tome što omogućava samostalno kreiranje sopstvene promotivne partnerske mreže. Promoteri ili affiliate partneri mogu postati i sami klijenti koji svojim prijateljima mogu promovisati putovanja na koja putuju, pozivajući ih da im se pridruže, a mogu to biti razni medijski ili turistički portali, posredničke agencije, travel blogeri. Za organizatore lokalnih tura i aktivnosti to mogu biti smeštajni objekti na destinaciji, lokalne turističke organizacije, dijaspora sa te destinacije i slično…

Promotivni partneri promovišu ture i bivaju nagrađeni provizijom ili besplatnim putovanjima na osnovu realizovanih rezervacija. Sajtovi koji se kreiraju na BOS platformi mogu biti dizajnirani po želji klijenta i prilagođeni su za mobilne uređaje, uz sjajne tehničke performanse za dobro rangiranje na pretraživačima. Veoma su praktični i jednostavni za rukovanje, pa nije potrebno dodatno angažovati programera ili brinuti o hostingu, sigurnosnim sertifikatima i bezbednosti.

BOS4.tours platforma kao i kompletna podrška je dostupna na srpskom jeziku.

Bez obzira da li vam treba potpuno novi sajt sa ovim naprednim alatima za bolju vidljivost vaše ponude i lakše poslovanje, želite li na svom postojećem sajtu omogućiti klijentima online rezervisanje ili samo želite iskoristiti BOS mrežu za plasman svoje ponude, kompletnu podršku dobićete na srpskom jeziku.

I na posletku, evo još jedne pogodnosti za one koji bi želeli da upoznaju platformu i njene performance. Naime, svi oni koji se registruju i unesu prve dve prolećne  ture do nove godine a želeli bi na svom sajtu implementirati iframe, biće oslobođeni plaćanja mesečne naknade za njegovo korišćenje sve do 01.06.2023. Jedina obaveza plaćanja iznosi 1,5 % provizije od svake realizovane rezervacije.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -