11.5 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

Prijava ugostitelja za vaučere počela 20. 12. 2022.

Ministarstvo turizma i omladine je pozvalo sve ugostitelje da se prijave za dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima. Ovi vaučeri se dodeljuju na osnovu Uredbe o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje i unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Republike Srbije

Prijava ugostitelja za vaučere počinje danas, a ugostitelji se mogu prijavljivati tokom čitavog perioda trajanja akcije dodele vaučera. Ovi  vaučeri se mogu koristiti u trajanju od najmanje pet noćenja van grada, opštine, odnosno mesta prebivališta, kao i mesta studiranja korisnika vaučera, navodi eKapija.

Svaki vaučer vredi 5.000 dinara, i to je maksimalan iznos sredstava koja jedan korisnik može u toku godine iskoristiti pri subvencionisanom korišćenju usluga smeštaja. To važi za sve ugostiteljske objekte, bez obzira kolika je vrednost izvršene usluge smeštaja.

Alpe Cimbra, skijaški raj Italije, saznajte više.

Prijava za učešće u realizaciji šeme dodele vaučera korisnicima podnose ugostitelji apliciranjem kroz sistem e-turista. Sve ostale informacije zainteresovani ugostitelji mogu promaći na zvaničnoj internet stranici Ministarstva turizma i omladine.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -