7.5 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Tara dobila novi vidikovac

Panina Tara je sigurno jedna od najatraktivnijih destinacija u Srbiji. Ovu planinu krase netaknute prirodne lepote i pravi planinski ambijent, što potvrđuju i brojni postavljeni vidikovci. Od sada je Tara bogatija za još jedan vidikovac pod imenom Vrla lipa

Planina Tara je dobila novi vidikovac. Vrla lipa, kako se zove vidikovac, se pridružio već poznatim i izuzetno posećenim vidikovcima Banjskoj steni i Sokolarici. On se nalazi na Uroševoj steni, na oko dva kilometra od centra Kaluđerskih Bara, odakle puca veličanstven pogled na planinske predele i okolinu.

Vidikovac Vrla lipa se nalazi u prijatnom ambijentu četinarske šume, uz sam put i predstavlja novu atrakciju za turiste. Vidikovac je idealan za predah od šetnje ili paninarenja, a odličan je i za stvaranje najlepših uspomena i fotografija.

Alpe Cimbra, skijaški raj Italije, saznajte više.

Veliki broj turista i ljubitelja prirode je posećivao ovo mesto i pre nego što je zvanično postalo vidikovac, a sada je tu postavljena i osmatračnica visoka oko osam metara, navodi eKapija.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -