25.3 C
Belgrade
ponedeljak, maj 6, 2024

Destilerija uživo snima viski dok odležava u buretu

Hayner Distilling iz Ohaja je predstavio svoju veb kameru koja uživo prenosi odležavanje viskija u buretu. Ovaj prenos uživo otkriva što se događa unutar bureta kako se destilat menja tokom vremena

Destilerija Hayner Distilling uživo snima svoj viski dok odležava u buretu. Ovaj prenos traje u proseku šest godina, a destilerija želi da na taj način svojim mušterijama pokaže šta se dešava sa njihovim proizvodom tokom vremena.

Svako ko bude postane član, dobija godišnje uzorke iz svoje bačve i može da odabere kada želi da njihov viski bude spreman za piće. Obično proces odležavanja traje od četiri do šest godina, a to sve zavisi od želje i volje kupca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Whiskey Webcam (@whiskeywebcam)

Na taj način, destilerija želi da prikaže putovanje viskija kroz vreme, ceo proces. Kako je saopšteno, prvi gutljaj viskija je zapravo kraj putovanja koje je viski započeo pre šest godina. Upravo zbog toga destilerija želi da omogući ljubiteljima viskija da dožive ceo put od bureta do čaše.

Whisky Webcam je prvo takvo iskustvo na svetu i košta 149 dolara. Korisnici mogu pristupiti preko QR koda koji dolaze sa njihovom članskom karticom. Kada se uključe u prenos, dobijaju poruku: “Dobro došli nazad. Nedostajali ste svom buretu.”

Zamalo bez ćevapa u Mišlenovom vodiču, saznajte više.

Klijenti mogu birati između Four Grain Bourbon ili High Rye Bourbon viskija, a uz prenos imaće i prigodnu muzičku pozadinu iz 1920. godine. Ovo jedinstveno iskustvo je vrlo aktuelno kod entuzijasta i ljubitelja ovog pića, i vrlo često služi kao poklon koji se daruje prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -