27.5 C
Belgrade
četvrtak, jun 20, 2024

Stupido Hotel, hotel koji je sve samo ne glup

Hotel iz Riminija u Italiji je otišao korak dalje u hotelijerstvu. Njegov koncept je nešto potpuno drugačije od svega do sad, on nudi jedinstveno iskustvo boravka, odnosno nudi jedinstveno rijaliti šou iskustvo 

Stupido hotel, ili Glupi hotel u prevodu, naplaćuje noćenje u hotelu samo jedan evro, i ta ponuda važi za dve osobe uz određeni uslov. Uslov na koji morate da pristanete je jednostavan i pomalo bizaran. Vaš boravak u hotelu plaćate samo jedan evro ukoliko pristanete da vas kamere snimaju sve vreme vašeg boravka. To znači 24 sata dnevno.

Sve što se bude dešavalo u sobi za vreme vašeg boravka biće na internetu. Postoji direktan striming na društvenim mrežama gde zainteresovani mogu da vas prate. Dakle, celokupan vaš boravak moći će da prati i komenteriše više miliona ljudi.

Hotel je dizajniran za modernog putnika, svi prostori su prilično neuobičajeni, sa blagim osvetljenjem, kako bi pružili atmosferu drugačiju od uobičajene. Hotel nije predviđen za maloletnike, a svi ljubimci su dobrodošli.

Ono što ga izdvaja od ostalih, sem snimanja, je fleksibilan životni koncept koji zadovoljava sve potrebe putnika. Nema više rigidnih protokola i zastarelih usluga, a svi ulasci, izlasci, prijava ili odjava su potpuno atuomatizovani.

Daleke destinacije kao životni stil, saznajte više.

Sva dešavanja u hotelu biće dostupna svakog dana preko mreže Tvič, na kanalu Jutjub i na Fejsbuku. Ukoliko želite da prenoćite bez snimanja, kao svi „normalni“ gosti, platićete po osobi od 60 do 150 evra, u zavisnosti od usluge.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -