22.8 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Virtuelni sajam poslova u hotelima – na klik do željenog posla

Ako tražite posao ili želite da unapredite svoju karijeru u hotelijerstvu, Virtual Hotel Job Fair je pravi događaj za vas! Ova virtuelna manifestacija se održava od 14. do 28. februara i donosi vam jedinstvenu priliku da upoznate prestižne hotele sa Balkana, saznate više o njihovim otvorenim pozicijama i stupite u direktan kontakt sa predstavnicima hotela

Falkensteiner, Mona Plaza, Liburnia, Porto Montenegro, samo su neka od vodećih imena u industriji hotelijerstva koja će učestvovati na Virtual Hotel Job Fair-u. Posetioci sajma će imati priliku da se informišu o radnim mestima koja su dostupna u različitim hotelima, konkurišu na jednu ili više pozicija i razgovaraju uživo sa predstavnicima hotela preko chat opcije.

Osim toga, u sklopu konferencijske sale sajma će se održati obuke i predavanja iz oblasti ugostiteljstva, gde će učesnici moći da nauče nove stvari, prošire svoje znanje i steknu dodatno iskustvo u ovom uzbudljivom i dinamičnom poslu. Ove aktivnosti će omogućiti posetiocima da saznaju više o hotelijerstvu i da se bolje pripreme za svoj budući posao.

Sajmu možete pristupiti putem linka: virtuelnisajamposlova.com potpuno besplatno, bez dodatne registracije, iz udobnosti svoga doma. Ne propustite priliku da posetite Virtual Hotel Job Fair i vidite šta sve industrija hotelijerstva ima da ponudi! Posetite sajam i počnite svoju avanturu u hotelijerstvu već danas!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -