11.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

HUMA KOTOR BAY – Gde mitovi postaju stvarnost

U drevnom carstvu legendi živela je fantastična ptica, najmoćnija od svih nebeskih stvorenja

Leteći visoko iznad najviših planinskih vrhova, daleko od ljudskog oka, ptica nikada nije sletela. Lutajući nedostižnim i beskrajnim nebom – izazivala je strahopoštovanje. Naneti joj zlo na bilo koji način, značilo je večno prokletstvo. Međutim, oni koji su pticu bar na trenutak ugledali ili se našli pod njenom prolaznom senkom na čas, uživali su u blagostanju i sreći do kraja života!

Ptica se zvala HUMA.

HUMA KOTOR BAY - Gde mitovi postaju stvarnost

Huma Kotor Bay Hotel & Villas nalazi se u Dobroti, u srcu Bokokotorskog zaliva, na samo 3 km od starog grada Kotora. Ovaj jedinstveni mediteranski dragulj je mesto bogate istorije, živopisne mitologije i očaravajućih legendi.

Hotel ima neverovatan pogled na zaliv, a gostima su, za uživanje u pogledu i toplim letnjim danima na raspolaganju privatna plaža, posuta najfinijim belim šljunkom, dva infinity bazena, tri jedinstvena restorana, potpuno opremljen spa centar i profesionalna teretana.

HUMA KOTOR BAY - Gde mitovi postaju stvarnost

Gastronomska ponuda je među najboljim na primorju, nudeći raznovrsne koncepte. Virtu plažni bar i restoran nudi selekciju klasika za svačiji ukus. Lola Baza je spoj Azije i Mediterana, sa širokom ponudom sušija i finih mediteranskih ukusa, dok je Mudra Art Cuisine mesto na kojem, upotrebom modenih tehnika kuvanja i najkvalitetnijih lokalnih sastojaka, nastaje prava kulinarska magija.

Svih 89 soba i apartmana i 10 elegantno dizajniranih vila nude kompletan asosrtiman pogodnosti potrebnih za opuštajuć odmor. Sobe su svetle i prostrane, sa razovrsnim opcijama rasporeda, kako bi ispunile sva očekivanja i potrebe gostiju. Premium sobe i apartmani imaju velike terase, sa kojih se pruža nezaboravan pogled na zaliv. Vile na donjem spratu nude dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju otvorenog plana, kao i veliku terasu, a na gornjem spratu 3 spavaće sobe, što ih čini idealnim izborom za velike porodice ili grupe prijatelja.

Huma Kotor Bay vas čeka ovog proleća i leta.

Dobrodošli!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -