13.3 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Uskršnji praznici u Boki

Osetite radost Uskrsa i lepotu proleća na moru, bez uobičajene vreve i vrućine. Dok na vrhovima okolnih planina lagano kopni sneg, duž obale Boke uživajte u mirisima mediteranskog bilja. Za sve ljubitelje odmora na moru van sezone, grupacija Primorje Hotels & Restaurants koja upravlja hotelima Palmon Bay Hotel & Spa 4* u Igalu i Hotel Palma 4* u Tivtu, spremila je novu izuzetnu uskršnju ponudu

USKRŠNJI PRAZNICI U PALMON BAY HOTEL & SPA, IGALO

(Ponuda važi za boravak u periodu 7-17.4. minimum 2 noćenja)

Dvokrevetna Standard soba na bazi polupansiona od 110,00 EUR po noćenju za dve osobe.

Dvokrevetna Superior soba na bazi polupansiona od 139,00 EUR po noćenju za dve osobe (dvoje dece do 12 godina boravi gratis).

Korišćenje spa centra, popusti i kasna odjava.

Informacije i rezervacije na reservations@palmonbayspa.com

USKRŠNJI PAKET HOTEL PALMA, TIVAT

(Ponuda važi za boravak u periodu 7-17.4. minimum 2 noćenja)

Od 115,00 EUR po noćenju na bazi polupansiona za dve osobe.

Korišćenje spa centra, popusti i kasna odjava.

Kontakt: reservations@hotelpalma.me

Oba hotela smeštena su na samoj obali mora, sa privatnom plažom, modernim sobama, barom i izvrsnim a la carte restoranima sa mediteranskom kuhinjom u kojima ćete moći da dobijete uskršnje popuste. Korišćenje velnes i spa centara je uračunato u cenu. U hotelu Palmon Bay ovaj centar se prostire na 500 m2 i ima bazen sa mineralnom vodom, saune, slanu sobu i hot tub, dok hotel Palma u Tivtu, pored hidromasažnog bazena ima saune, tepidarijum i za one koji žele da ostanu u kondiciji – teretanu.

Ljubitelji aktivnog odmora pored uživanja u pešačenju do Herceg Novog, šetalištem “Pet Danica”, a onda i do Sahat kule, Njegoševe škole, kuće Iva Andrića ili Titove vile Galeb koja se nalazi na pet minuta od hotela, imaće priliku da obiđu primorske bisere kao što su Dubrovnik, Perast, Kotor, kao i da se popnu na planinu Orjen. Oni koji odaberu hotel Palmu, takođe neće biti uskraćeni za šetnju, jer je Kotor na samo 10 km, a Porto Montenegro na 500 m od hotela.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -