28.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

Jedinstvena iskustva Slovenije

Doživite Sloveniju na najbolji mogući način. Postanite istraživač autentičnih priča i iskustava i stvorite lepe uspomene koje će trajati ceo život. Slovenija je za svakog putnika pripremila sadržaje koji su posebno kreirani kako bi zadovoljili potrebe i najzahtevnijih turista

Slovenija nije samo zemlja poznata po lepoti i raznolikosti krajolika na malom prostoru, već i po nezaboravnim iskustvima koja nećete pronaći nigde drugde. Skrenite s utabanih staza i priuštite sebi jednu drugačiju avanturu, bilo u gradu ili na otvorenom.

Otkrijte svet originalnih iskustava

Slovenačka turistička zajednica pomno prati i planira originalne, intimne priče slovenačkog turizma od ideje do realizacije. Svaka priča je posebno osmišljena i dizajnirana kako bi ispratila potrebe turista.

Slovenia Unique Experiences – savršen izbor

U okviru jedinstvenih iskustava koje nudi Slovenija možete postati aktivan istraživač najjedinstvenijih priča. Ako želite da doživite nešto zaista jedinstveno i autentično, potražite oznaku Slovenia Unique Experiences koja označava iskustva sa 5 zvezdica.

Stroga pravila dodele oznake osiguravaju da priču doživite na vrlo ličan način, na izvornoj lokaciji, u kontaktu sa lokalnim stanovništvom, na način koji nije „preslikan“ i koji je u skladu s načelima održivosti u turizmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by visitsaleska💚 (@visitsaleska)

Odaberite iskustvo po meri

Najintimnija turistička iskustva Slovenije su luksuz za vaša sećanja i vaša čula, a istovremeno su pristupačna. Možete birati između iskustava koja traju nekoliko sati ili nekoliko dana. Njihov dokazani kvalitet vredi svakog trenutka vašeg putovanja.

To podrazumeva da odaberete neki od ponuđenih sadržaja a svaki od njih se može prilagoditi vašim potrebama. Bilo da želite jednostavan odmor u nekoj od tradicionalnih kuća u selu Prlekija, trodnevnog ribolova na najlepšoj reci u Dolini Soče, do gastronimskih akcija Prekomurju u kojima možete sami pripremati hranu od lokalnih proizvoda i namirnica.

Pored toga, tu su i nostalgična putovanja u legendarnim klasičnim automobilima kroz istarske maslinjake ili gastronomska avantura u najdubljem slovenačkom restoranu u rudniku u Velenju. Za hrabrije, tu je i istraživanje tajanstvenih šuma u Kočevlju, područja koje je dom najveće populacije smeđeg medveda.

Slovenija definitivno ima ponudu za svakog, odličan je domaćin, i nalazi se na samo par sati vožnje od nas. Treba je posetiti i upoznati, to je divna zemlja sa zaista puno sadržaja koji mogu obezbiti uspomene za ceo život.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -