20.7 C
Belgrade
nedelja, jul 21, 2024

Besplatan put u najsrećniju zemlju sveta

Finska je poznata kao zemlja u kojoj žive zadovoljni građani. U stvari, oni su najzadovoljniji na svetu. Upravo zbog toga i žele da podele sreću sa ostalim ljudima, pa su organizovali i besplatno putovanje na kom svi mogu da nauče da budu srećni

Visit Finland je organizovao besplatan put za zainteresovane putnike u najsrećniju zemlju sveta. Ovo putovanje traje četiri dana, i na njemu svi ostali mogu da “pronađu Finca u sebi”, kako organizatori tvrde.

Finska je ponovo osvojila prvo mesto kao najsrećnija zemlja na svetu za život, i to četvrtu godinu zaredom. Posebno se ističe njihova sposobnost da usklade politiku sa opštim osećajem blagostanja.

Nagradno putovanje traje četiri dana, i na njemu se uči osnova finske filozofije i životnog balansa. Ovaj “kurs sreće” se održava od 12. do 15. juna u luksuznom odmaralištu pored jezera u južnoj Finskoj.

Stručni treneri će držati obuku iz četiri oblasti: priroda i način života, zdravlje i ravnoteža, dizajn i svakodnevni život kao i hrana i blagostanje. Ovaj kurs sreće će moći da pohađa nažalost samo deset ljudi, a njima će biti pokriveni svi troškovi.

Prijave za masterklas blagostanja su otvorene do 2. aprila. Zainteresovani putnici treba da popune formular i popune izazov na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -