28.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

Skup najboljih vinara regiona u Beogradu

Manifestacija koja je proteklih godina stekla ugled prestižnog vinskog okupljanja u regionu, Grand Tasting 2023 dovodi 22. aprila u Beograd u Hotel Metropol Palace 50 top vinarija s prostora nekadašnje Jugoslavije. Tom prilikom vinari će lično predstaviti publici najbolja vina iz svojih podruma, među kojima i veliki broj etiketa koje nikada nisu bile u Srbiji ili ih jednostavno više nema na tržištu

Ovaj jedinstveni vinski događaj namenjen je pre svega najzahtevnijim ljubiteljima vina koji će na jednom mestu moći da probaju ono najbolje što se trenutno nalazi u arhivama poznatih vinarija, a sve to pratiće i šest izuzetno atraktivnih radionica koje će održati ili sami vinari ili poznati vinski stručnjaci.

Spisak učesnika ove svojevrsne „lige vinskih šampiona“ čini vrh vinske scene od Slovenije do Severne Makedonije što je idealna prilika da se u jednom danu napravi presek onoga što nude najbolje vinarije regiona.

Kao specijalni gost Grand Tastinga u Beograd stiže i proslavljeni glumac Rade Šerbedžija, koji od pre nekoliko godina ima udeo u jednoj vinariji iz Dalmatinske zagore.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Foto: Ivana Čutura, Duško Jaramaz/PIXELL

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -