15.9 C
Belgrade
subota, mart 30, 2024

MSC Euribia, ekološki najnapredniji kruzer

Kompanija MSC Cruises je nedavno otkrila detalje novog ekološki najnaprednijeg kruzera, kružna putovanja više nikad neće biti ista

Krzer MSC Euribia, kako su naglasili iz kompanije, napravljen je budućnost, u pitanju je energetski i ekološki najnapredniji kruzer do sada. Brod će zvanično biti otkriven na svečanosti 8. juna u Kopenhagenu.

MSC Euribia je drugi brod u floti MSC Cruises-a koji pokreće LNG, jedno od najčistijih i najučinkovitijih brodskih goriva koje je trenutno dostupno. Pored toga, njega odlikuje i opremljenost najsavremenijim tehnologijama zaštite okoline.

To uključuje i napredni sistem prerade otpada, mere energetske učinkovitosti i inovativni sistem upravljanja podvodnom bukom kako bi se smanjio potencijalno negativan uticaj na morsku sredinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MSC Cruises US (@msccruises.us)

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

MSC Euribia nazvan je po drevnoj boginji Erubiji koja je koristila vetrove, vreme i sazvežđa kako bi ovladala morima. Takva ideja je iza broda, vizija koja podrazumeva upotrebu vrhunske održive tehnologije za zaštitu i očuvanje dragocenog morskog ekosistema.

Brod je širok 43 i dugačak 331 metara i može primiti do 6334 putnika. MSC Euribia biće brod sa najnižom štetnom emisijom emisijom u floti. Na brodu se nalazi ukupno 2.419 modernih kabina. Opsežan izbor različitih kategorija kabina kreće se od unutrašnjih, spoljnih i balkonskih kabina za 2 do 4 osobe, do kabina za jednu osobu i raznih apartmana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -