19.9 C
Belgrade
ponedeljak, maj 27, 2024

Barbi Malibu kuća za iznajmljivanje

Ukoliko se još uvek sećate ko je Barbi, i kako je izgledao ceo set za igranje, onda će vam biti jasno koliko je ova akcija AirBnB-a interesantna. Njena kuća na Malibuu je spremna za iznajmljivanje, ovog puta je ispred kompanije domaćin niko drugi nego njen dečko Ken

Za ljubitelje Barbi lutke, postoji samo jedno mesto na koje treba otići ovog leta, čuvena Barbi Malibu kuća je spremna za iznajmljivanje. Kompanija Airbnb je najavila da će Malibu DreamHouse kuća iz snova biti dostupna za rezervirvacije u junu mesecu.

Boravak u kući će biti besplatan, a samo četiri srećnika će imati priliku da žive život iz snova. Ova akcija Airbnb-a se poklapa sa završetkom snimanja filma o Berbi sa Margo Robi i Rajanom Goslingom u glavnim ulogama, navodi Euronews.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Barbie’s Malibu DreamHouse ima disko plesni podijum i pozorište, i ima kompletnu opremu koju inače imaju i Barbi i Ken. Od ostalih sadržaja tu je i teretana i bazen, kao i prostor za roštilj. Za sve u kući je zadužen poseban konsijerž koji je takođe i nutricionista, koji će se brinuti i o ishrani ukućana.

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

Dostupna su dva pojedinačna noćenja za najviše dva gosta. Odabrani gosti će besplatno boraviti u ružičastoj vili u Malibuu 21. i 22. jula. Promocija ne uključuje i putovanje do Malibua.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -