14 C
Belgrade
subota, februar 24, 2024

Tripadvisor nagradio Plitvička jezera

Tripadvisor je najveća svetska onlajn platforma za putovanja. Osnovni cilj ovog servisa je da pomogne putnicima kako da organizuju svoja putovanja, od rezervacije do samog odlaska na put. Osim toga, Tripadvisor pomaže velikom broju ljudi kako da postanu bolji putnici i kako da budu odgovorni turisti

Tripadvisor je nagradio Plitvička jezera, dodelivši ovom nacionalnom parku u Hrvatskoj titulu “Best of the best”. Plitvička jezera su dobila nagradu Travellers’ Choice Best of the Best za 2023. za najbolje atrakcije – Hrvatska, Evropa, gde su zauzela drugo mesto od deset rangiranih.

Nacionalni park je prepoznat kao jedan od najboljih u Hrvatskoj zahvaljujući brojnim recenzijama i ocenama posetilaca. Ove nagrade potvrđuju koje su to omiljene destinacije putnika, hoteli, restorani, aktivnosti i još mnogo toga, na temelju recenzija i mišljenja putnika širom sveta na Tripadvisoru tokom perioda od godinu dana. Dobitnici nagrade Best of the Best nalaze se među najboljih 1% lokacija na Tripadvisoru, što ih izdvaja kao omiljene destinacije putnika za 2023. godinu.

Plitvička jezera su najstariji i najveći nacionalni park u Hrvatskoj. Ovaj region je proglašen nacionalnim parkom 1949. godine, a od 1979. godine Plitvice se nalaze i na listi svetske baštine Uneska.

Doživite Kopaonik i leto sa pet zvezdica, saznajte više.

Tripadvisor Nagrade Travellers’ Choice nagrađuju samo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu. Ove nagrade se dodeljuju isključivo da doprinos prema onima koji su najvažnije, a to su putnici i turisti.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -