20.1 C
Belgrade
nedelja, maj 19, 2024

Bihać ponovo među najboljim destinacijama

Bihać se našao na listi top 16 najpoželjnijih turističkih destinacija za posetu u 2022. godini, čime je ponovo pokazao da je njegova atraktivnost i autentičnost globalno prepoznata. Ova godina će takođe biti u znaku ovog grada kog okružuje predivna reka Una

Magazin Time Out je specijalizovan za preporuke putovanja i otkrivanje najboljih turističkih ponuda u gradovima od prirodnih lepota, do kulture, umetnosti klubova ili hrane.  Oni svake godine objavljuju listu naboljih gradova koji se moraju posetiti bar jednom u životu. Bihać se našao ponovo među najboljim destinacijama na toj listi.

Grad Bihać u Bosni i Hercegovini se od preporučenih 16 evropskih gradova našao na 11. mestu. Kako magazin navodi, Bihać je grad na obali najlepše reke u Bosni i Hercegovini. On nudi priliku za savršen odmor svim ljubiteljima prirode i aktivnog odmora.

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

Savršen dan u Bihaću prema magazinu Time Out bi izgledao ovako: Probudite se među ostrvima i skulpturama Japodskih otoka pre nego istražite slapove Nacionalnog parka Una. Nakon toga, obavezno  završite dan tradicionalnom hranom i pićem u restoranu koji se nalazi uz reku.

Prvo mesto na top listi Time Out-a zauzima Arl u Francuskoj, na drugom je Brno u Češkoj, a na trećem mestu se našao Kaunas u Litvaniji.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -