22.8 C
Belgrade
ponedeljak, jul 22, 2024

Kad kažeš leto…Terme Sveti Martin

Na severu Hrvatske, u prelepom Međimurju, nalaze se Terme Sveti Martin, oaza zelenila usred netaknute prirode. Ova idealna kombinacija osveženja u bazenima, aktivnosti na otvorenom, velnesa i raznih turističkih sadržaja, nezaobilazna je letnja destinacija za sve koji žele nezaboravno iskustvo

Kad kažeš leto…Terme Sveti Martin

Aquapark MartiLandia, smešten u Termama Sveti Martin usred zelenog Međimurja, na svega sat vremena vožnje od Zagreba, omiljena je letnja destinacija za sve one koji traže osveženje od vrućina. Kada sunce zaprži, ne postoji bolje rashlađenje od skoka u veliki plavi bazen. Ovaj vodeni park, koji se prostire na čak 2.600 m2, nudi obilje zabavnih sadržaja za decu i odrasle. Tobogani poput brzog kamikaze, spin bowl-a i klasičnih otvorenih tobogana pružaju pravu dozu adrenalina i zabave, a posebno dizajnirano dečje vodeno igralište sa maskotama Martijem i Martinom, pruža sigurno i veselo iskustvo za najmlađe posetioce. Whirlpooli na otvorenom pozivaju na opuštanje i uživanje u sunčevim zracima, a restorani sa ukusnim jelima i bar za osveženje pićem zadovoljiće i najizbirljivije gurmane. Ukratko, Aquapark MartiLandia stvara neverovatnu letnju atmosferu sa puno užitaka i zabave.

Kad kažeš leto…Terme Sveti Martin

Oni koji preferiraju hlad, u Aquaparku mogu da se sklone ispod baldahina, gde se na samo nekoliko koraka od bazena nalazi Wellness centar Sveti Martin u kojem je u ponudi 20 različitih vrsta masaža sa proizvodima kućne radinosti, pripremljenih od lokalnih namirnica i mirišljavih ekoloških eteričnih ulja.

Terme Sveti Martin nude mnogo više od letnjeg brčkanja u bazenima. Za ljubitelje aktivnog odmora u blizini se nalazi mreža biciklističkih staza koja vodi kroz slikovite krajolike, vinograde, šumske puteve i idilična sela. Biciklističke rute su različitih dužina i težina, pa svako može da pronađe nešto za sebe. O biciklima ne treba da brinete jer ih možete iznajmiti na recepciji hotela, od onih klasičnih, pa sve do električnih.

Kad kažeš leto…Terme Sveti Martin

Kako se Terme nalaze u području gornjeg Međimurja koje nudi raznolike turističke sadržaje, eto prilike da posetite brojne atrakcije. Ovo područje obiluje živopisnim selima, vinogradima i drugim prirodnim lepotama. Posetioci mogu istraživati vinsku cestu, popeti se na Mađerkin breg s kojeg se pruža spektakularan pogled i videti prekrasne krajolike kojima obiluje ovo područje. Posetite najseverniju tačku Hrvatske – Žabnik i istražite multimedijalnu izložbu u Mlinarskoj kući koja će vam otkriti više o istoriji mlinarenja u ovom kraju. Takođe, ljubitelji gastronomije mogu da krenu u gastro avanturu i probaju međimurske specijalitete koji predstavljaju užitak za svačije nepce.

Kad kažeš leto…Terme Sveti Martin

Leto u Termama Sveti Martin pruža neverovatnu kombinaciju zabave, rekreacije, velnesa i istraživanja okoline. Bilo da ste ljubitelj adrenalina, opuštanja, prirode ili kulture, Terme imaju sve što vam treba za nezaboravan odmor.

Više informacija pogledajte na www.termesvetimartin.com.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -