20.1 C
Belgrade
nedelja, maj 19, 2024

Istra pokrenula svoju destinacijsku booking platformu

Istra je sve svoje atrakcije, turističke sadržaje i jedinstvena iskustva koje nudi turistima intergrisala u novu digitalnu platformu. Ova platforma objedinjuje turističku ponudu tog regiona i turistima pruža preko destinacijske booking platforme mogućnost rezervacije svih sadržaja i aktivnosti u Istri

Istra je pokrenula svoju destinacijsku booking platformu pod nazivom To Do in Istria. U okviru ovog projekta Istarska razvojna turistička agencija je u saradnji sa Istarskom županijom napravila prvu platformu koja nudi sve turističke sadržaje Istre na jednom mestu.

Ova platforma je prva takve vrste ne samo u Istri, već i u Hrvatskoj. To Do in Istria sadrži sve usluge, ture, doživljaje i atrakcije Istre u digitalnoj formi. To omogućava i pojednostavljuje promovisanje svih subjekata koji su uključeni u turističku industriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by To Do in Istria (@todoinistria)

To Do in Istria obezbeđuje turistima pojednostavljen pregled sadržaja uz mogućnost efikasne rezervacije istih, a pružaocima takvih usluga omogućava moderan način prodaje i promovisanja. Svi sadržaji na platformi se mogu rezervisati i platiti preko interneta ili preko mobilnih telefona.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Platforma je dostupna na engleskom jeziku i omogućava onlajn rezervaciju na dva načina, booking i booking on request. Najduži odgovor koji turista može da čeka za svoju rezervaciju je šest sati.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -