14.4 C
Belgrade
petak, maj 17, 2024

Sky Bike, vožnja po nebu iznad Dubrovnika

Dubrovnik je prelep obalni grad poznat po svojim drevnim zidinama, slikovitim krajolicima i bogatoj istoriji. Već decenijama turisti u velikom broju dolaze da ga posete, jer pruža neverovatan uvid u prošla vremena. Od sada u turističkoj ponudi grada postoji jedan zanimljiv sadržaj, u pitanju je vožnja biciklom po nebu

Dubrovnik je oduvek bio omiljen među turistima i domaćim stanovništvom. Od nedavno ovaj grad možete doživeti na jedan potouno nov način, iz ptičje perspektive, i to dok vozite bicikl. Sky Bike je ime jedne sasvim nove avanture koja turistima priža neverovatno iskustvo.

Skybike u Dubrovniku je zanimljiv spoj tehnologije i avanture. U pitanju je vožnja bicikla u vazduhu, odnosno na žici koja je postavljena na oko stotinka metara od tla. Ne brinite se, sve je potpuno bezbedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StayHR (@stayhrcom)

Svi bicikli su dizajnirani da budu sigurni i udobni. Svaki ima ergonomsko sedište, čvrste pojaseve, a vozači su pričvršćeni za svoje bicikle, što im obezbeđuje uzbudljivo, ali bezbedno iskustvo visoko iznad zemlje. Osećaj vožnje sličan je klizanju po vozaduhu, pedalama vozite kroz nebo dok vam društvo pravi topli povetarac.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Na internet stranici Outdoor Dubrovnik možete zakazati ovu turističku avanturu, za sad je namenjena samo starijim osobama od 15 godina i lakšim od 115 kilograma. Vožnja se odvija na žici dugoj 150 metara, traje oko 25 minuta, i košta 30 evra.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -