16.1 C
Belgrade
petak, maj 17, 2024

Hrvatska najbolja destinacija za septembar

O popularnosti Hrvatske ne treba puno govoriti, jer je ona već decenijama poznata kao destinacija koja pruža najbolji odmor. The Sun je samo još jedan medij u nizu koji hvali ovu zemlju, za koju kaže da je idealna za posetu u pozno leto i ranu jesen

Britanski dnevni list The Sun je u svojoj reportaži naveo da je Hrvatska najbolja destinacija za septembar, a da je Brač najbolja opcija, jer je to “ostrvo koje štedi novac”.

The Sun navodi da je septembar odličan za putovanja. Vreme je još uvek toplo, i to je odličan način takođe i da se uštedi novac i izbegnu gužve. Tada su temperature na mediteranskim destinacijama idealne jer ne prelaze više od 29 stepeni, ali isto tako i ne idu ispod 24 stepena Celzijusa.

Hrvatska je odličan izbor za taj period godine. Vreme je još tipično mediteransko, toplo i blago, što u kombinaciji sa drevnim istorijskim znamenitostima i brojnim plažama, čini najbolji izbor za jesenji odmor.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

The Sun takođe navodi da je Dubrovnik najpoznatiji grad u Hrvatskoj, sa neverovatnim istorijskim znamenitostima i predivnim plažama. Pored toga, izdvojeni su i Split i Hvar, najsunčanije ostrvo u zemlji. Interesantno je da za Brač kažu da je najbolji izbor, jer je to ostvo koje “štedi” novac.

Pored Hrvatske, na listi najboljih destinacija za septembru našli su se i Malta, Grčka, Španija, Italija, Portugal i Maroko.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -