18.7 C
Belgrade
petak, maj 17, 2024

TUI uvodi ChatGPT u svoju mobilnu aplikaciju

TUI unapređuje svoju aplikaciju sa ChatGPT-om, nudeći personalizovane preporuke za odmor. Ovaj pilot program obećava kvalitetnija rešenja veštačke inteligencije koja će biti usmerena na korisnika, dok istovremeno osigurava privatnost podataka

TUI uvodi ChatGPT u svoju mobilnu aplikaciju i testira potencijal veštačke inteligencije (AI). Ono što je prvobitno započelo kao tehnički eksperiment sada je kulminiralo lansiranjem prvog pilota za TUI aplikaciju u Velikoj Britaniji, navodi Travel Daily News.

Nova opcija korisnicima pruža informacije o destinacijama za odmor i personalizirane preporuke o izletima, aktivnostima i sadržajima. U zavisnosti od nivoa detalja koje korisnik pruži o vrsti iskustva koje želi, aplikacija će pružiti precizniji i relevantniji izbor opisa, slika i linkova za predložena iskustva.

ChatGPT tehnologija može pomoći u pojednostavljenju procesa i usluga za korisnike ili učiniti da informacije budu dostupnije. Cilj je zapravo aktivno oblikovanje budućnosti turizma, navode iz kompanije TUI.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Pored toga, upotreba generativnih AI alata olakšava komunikaciju sa klijentima, pravi automatizovanu analizu baze podataka za podršku timovima u kontakt centrima. Osim toga, nudi i mogućnost prevoda sadržaja, što će u velikoj meri olakšati korisnicima pretragu i informisanje.

Korisnici ChatGPT-ja u mobilnoj aplikaciji TUI mogu biti sigurni da se njihovi podaci ne dele ni u jednom trenutku. Osim toga, programeri su implementirali mere za ograničavanje neprikladnih odgovora. Budući da je ovo za sada pilot program, povratne informacije se stalno prikupljaju kako bi se osiguralo da TUI standardi budu ispunjeni u svakom trenutku.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -