14.7 C
Belgrade
petak, februar 23, 2024

Kokteli iz boce

Destilerija Glenlivet radi već 199 godina i ubraja se u jednu od najprodavanijih marki škotskog viskija na svetu. Međutim, oni su poznati i po tome da ne proizvode samo viski, već i druga popularna pića, što potvrđuje i novi inovativni koktel Glenlivet Twist & Mix

Glenlivet Twist & Mix je ime za jedan novi proizvod, u pitanji su kokteli iz boce. Ova destilerija je lansirala na tržište boce od 375 ml koje sadrže osam već spremnih koktela za konzumiranje. Dovoljno je samo da okrenete zatvarač, u njemu je „twist“ i da započnete zabavu.

Njihov RTD (ready-to-drink) koktel sadrži čep u kome se nalaze sastojci koji viski pretvaraju u koktel. Njihova nova i inovativna serija koktela ima za cilj da ruši konvencije i redefiniše kategorije škotskih singl malt viskija na koje smo do sad navikli.

Srpska vina krupnim koracima napred, saznajte više.

Glenlivet je za sad lansirao dva koktela. Old Fashioned dolazi sa aromatskim notama pomorandže, indijskog oraščića i cimeta, a New Manhattan, sa aromama trešnje i đumbira. Jedna boca se prodaje za 21 dolar.

Ovakvo pakovan proizvod je izuzetno popularan, jer je relativno pristupačan i pre svega praktičan. Već spremni kokteli, RTD coctails, beleže sve veći popularnost globalno, posebno jer su već „pomešani“ i samo ih treba konzumirati.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -