22.8 C
Belgrade
ponedeljak, april 15, 2024

Istraži ruralnu Hrvatsku

Ministarstvo turizma i sporta Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica pokrenuli su i ove godine promotivnu kampanju „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“ sa ciljem da dodatno promovišu raznovrsnu ponudu hrvatskih ruralnih destinacija

U Hrvatskoj je počeo nastavak kampanje „Istraži ruralnu Hrvatsku“. Nakon odličnih rezultata ostvarenih tokom prošlogodišnje nacionalne kampanje „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“, Hrvatska turistička zajednica i u ovoj godini nastavlja sa promovisanjem hrvatskih ruralnih destinacija s fokusom na domaće tržište.

Kampanja ima za cilj da promoviše jedinstvene i autentične prilike za odmor, destinacije koje su obično ispod turističkog radara. Posebno će biti posvećena pažnja skrivenim destinacijama, mestima koja kriju najveća blaga i sadržaje. Kampanja podrazumeva nastavak promotivnih aktivnosti koje se sprovode sa ciljem promovisanja raznolike ponude ruralnih destinacija.

U fokusu ove kampanje nalazi se bogatstvo koje ruralna Hrvatska može pružiti svim turistima. Kampanja se sastoji od tematskih video priloga kojim će biti obuhvaćena jedinstvena turistička ponuda hrvatskih seoskih područja. U okviru ove kampanje preko putovanja ruralnom Hrvatskom biće otkrivena blaga prirodne i kulturne baštine. Osim toga. naročito će biti predstavljena srdačnost i gostoljubivost domaćina što je poseban kvalitet ove vrste turizma.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

U okviru video priloga predstavljene su destinacije i lokaliteti poput Hvara, Lastova, Like, Malog Lošinja, Međimurja, Istre, Središnje Hrvatske i Papuka. Osim promotivnog karaktera kreirani video materijali imaju i edukativni deo, sa fokusom na isticanju važnosti usklađenja turističkih putovanja i održivog pristupa turizmu.

Više o kampanji možete saznati na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -