16.1 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Putovanje vozom oko sveta za 80 dana

Putovanja vozom se ponovo vraćaju u modu, pa zemlje i agencije širom sveta pokreću razne akcije i kampanje kako bi privukle što više putnika. Jedna od takvih akcija, pomalo ekstremna i podjednako interesantna, je pokrenuta od strane kompanije Rejlbukers

Od sledeće godine, ako imate dovoljno sredstava i slobodnog vremena, imaćete mogućnost da obićete svet vozom. Kompanija Rejlbukers (Railbookers) je najavila svoje prvo veliko putovanje vozom, koje bi trebalo da otpočne u avgustu sledeće godine.

Epsko putovanje luksuznim vozom će trajati 80 dana, a putnici će posetiti trinaest zemalja na četiri kontinenta na jedan luksuzan i neočekivan način. Putovanje će biti organizovano preko sedam različitih luksuznih vozova, svaki od njih će imati sve sadržaje neophodne za takav put. Tu su restorani, barovi, privatne kabine, ali i boravak u hotelima na destinacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Railbookers (@railbookers)

Putovanje počinje u Vankuveru, nakon čega se nastavlja u Evropi. Prolazi se kroz Škotsku, Italiju, Francusku, sve do Indije, Singapura i Malezije. Takođe, obilazi se i afrički kontinent, tačnije Južnoafrička Republika.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Putovanje je dobro organizovano, jedini problem je cena karte. Iako putovanje traje skoro tri meseca, cena od 103.000 evra je dosta visoka. U cenu su uključeni svi transferi, letovi, boravak u hotelima i slično.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -