16.1 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Krakov je najbolja destinacija za zimski siti brejk

Krakov je jedan od najstarijih gradova u Poljskoj i prepun je arhitektonskih bisera, po čemu je u stvari i najpoznatiji. Međutim, malo ko zna da je Krakov i poljska prestonica gastronomije, grad u kom se “kuva” hrana za svačiji ukus. Popularnost ovog grada se ne završava tu, jer je on zaista spreman da turistima ponudi sve najbolje što ima

Ako tražite jeftinu destinaciju za siti brejk kojoj ne nedostaje atrakcija, Krakov bi bio idealan odgovor. Brojne znamenitosti, i kulturno-istorijska blaga od renesanse do secesije koje poseduje, i pristupačan i sadržajan odmor, sve to je uticalo da Krakov postane najbolja destinacija za zimski siti brejk.

Internet stranica DiscoverCars.com objavila je su svoju godišnju listu najboljih destinacija za zimska putovanja po Evropi. Na toj listi je Krakov već treću godinu zaredom na vrhu, na drugom mestu se nalazi Prag, a na trećem Brisel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚜ Miasto Kraków ⚜ (@moj_krakow)

Krakov je jedan od najstarijih gradova u Istočnoj Evropi, i ima mnogo toga da ponudi putnicima sa ograničenim budžetom. U njemu osim pristupačnog smeštaja, postoje i razne mogućnosti za najukusniju hranu.

Portonovi – adresa za utočište po vašoj meri, saznajte više.

U gradu postoji puno barova, restorana, i on nudi dosta povoljne cene iznajmljivanja automobila i boravka u hotelima. Dosta su jeftinije i ulaznice za muzeje, a atrakcije su lako dostupne turistima. Iako je već afirmisan kao vrhunska destinacija za siti brejk, u njemu nema gužvi, pa nudi zaista najbolju vrednost za novac.

Listu ostalih gradova možete pronaći na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -