22.9 C
Belgrade
sreda, maj 1, 2024

Zagrebački božićni vašar među najboljim na svetu

Kao i svake godine, od decembra do januara glavni grad Hrvatske biće mesto okupljanja i radosti. Ulice, trgovi, šetališta i parkovi biće puni mirisa kuvanog vina, čokolade i kolača od cimeta, kao i lokalnih delikatesa na brojnim uličnim tezgama. Čak je i čuveni magazin ovaj božićni vašar izdvojio kao jedan od najboljih na svetu

Ugledni britanski magazin Financial Times je uvrstio Advent Zagreb 2023. među najbolje božićne vašare na svetu. Zagrebački božićni vašar je, osim po najboljoj i najukusnojoj hrani, pozant i po klizalištima pod nebom, u kojima uživaju posetioci svih generacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb Tourist Board (@zagrebtourist)

Zagreb svoje božićne aktivnosti ne ograničava samo na jedno mesto, praznično raspoloženje obuzme celi grad, i svaki kutak je posvećen radosti i uzbuđenju, navodi Financial Times. Muzički programi će biti ogranizovani i u koncertnim dvoranama, crkvama i muzejima, kao i na brojnim gradskim trgovima.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Pored zagrebačkog, magazin je izdvojio i božićni vašar u estonskom Tallinu, engleskom Batu, kao i francuskom Monbeljardu. Pored njih, na listi su i božićni vašari u San Francisku i Čikagu, Kopenhagenu, Beču i Sigapuru.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -