13.6 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

Ugrejte se uz slovenačke termalne izvore

Nezaboravna zima u Sava Hotels & Resorts

Hladni zimski dani su prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojim najmilijima, stvorite nezaboravne uspomene i opustite se uz bezbrižne trenutke negde na toplom. Sve to vas očekuje u Zdravilišču Radenci, Termama 3000 – Moravske Toplice i Termama Ptuj, koji su deo najveće slovenačke turističke grupe Sava Hotels & Resorts.

Pored uživanja u toplim termalnim bazenima i opuštajućem lokalnom velnesu, kod nas ćete pronaći i odličnu lokalnu kuhinju koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Ne čekajte, već se ove zime se ugrejte uz termalne izvore u najlepšim predelima Slovenije!

Zdravilišče Radenci – Blagotvorni odmor

Zbog blagotvornog dejstva mineralne i termalne vode kući ćete se iz Zdravilišča Radenci vratiti preporođeni. Ugrejte se u našoj termalnoj oazi sa deset bazena, probajte blagotvorni mineralni velnes, koji je jedini te vrste u Sloveniji, i zagolicajte svoja nepca lokalnom kuhinjom, u okviru koje smo sa nutricionistom osmislili i program „Birajmo zdravo”.

Terme 3000 – Moravske Toplice – Izobilje dobrog u srcu Prekmurja

Kombinacija mirne, za zdravlje blagotvorne termalne ponude i živahnog odmarališta u Termama 3000 – Moravske Toplice uvek nude nešto novo. Prepustite se zagrljaju brojnih toplih bazena sa blagotvornom termo-mineralnom vodom, vodenoj zabavi u termalnom parku, autentičnoj i ukusnoj prekmurskoj kuhinji i masažama sa uljem od bundeve i prekmurskim biljem.

Terme Ptuj – blagotvorna imperija u najstarijem gradu Slovenije

U Termama Ptuj možete sebi da dočarate odmor po vašim željama! Prigrlite svoju hedonističku stranu i uronite u luksuz ptujskih termalnih izvora koji blagotvorno utiču na opšte raspoloženje, isprobajte našu rimsku velnes ponudu masaža, kupki i rituala i uživajte u štajerskoj kuhinji u kombinaciji sa najboljim lokalnim vinima. Otkrijte tajne najstarijeg slovenačkog grada Ptuj i tokom februara doživite jedinstveni karneval – Kurentovanje!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -