16 C
Belgrade
sreda, maj 8, 2024

Dubrovnik i Venecija među najboljim destinacijama za medeni mesec

Tripadvisor je najveća svetska onlajn platforma za putovanja. Osnovni cilj ovog servisa je da pomogne putnicima kako da organizuju svoja putovanja, od rezervacije do samog odlaska na put. U poslednjoj reportaži je objavljena lista najboljih destincija za tek venčane parove i njihovo prvo zajedničko putovanje

Tripadvisor je objavio listu 25 najboljih mesta u svetu za medeni mesec u 2024. godini. Rangiranje se baziralo na recenzijama putnika u poslednjoj godini, a na listi su se našla i dva grada iz regiona, Dubrovnik i Venecija.

Na prvom mestu se našlo ostrvo Bali koje je svima prva asocijacija za raj na zemlji. Njegov beli pesak i smaragdno more ga stavljaju daleko ispred svih ostalih. Na drugom se našao Hoi An, gradić na obali Vijetnama, a na trećem mestu Maldivi.

Hrvatska ima najspektakularniju obalu, saznajte više.

Venecija se našla na 10. a Dubrovnik na 16. mestu. Interesantno je da se na prvih nekoliko mesta nalaze destinacije na moru, dok su gradovi među poslednjih dvadeset, u pitanju su Budimpešta ili Prag, na 19. odnosno 20. mestu.

Lista 10 najboljih destincija za medeni mesec izgleda ovako:

  1. Bali
  2. Hoi An
  3. Maldivi
  4. Dominikanska Republika
  5. Mauricijus
  6. Kao Lak
  7. Jamajka
  8. Santorini
  9. Zanzibar
  10. Venecija

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -