21.1 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Brzi Gonzales u svetu restorana

Vreme čekanja za dolazak konobara i serviranja jela u restoranu ponekad zna da bude veoma dugo, što nije slučaj sa restoranom Karne Garibaldi u Meksiku. Trebalo bi da promeni naziv u Brzi Gonzales, jer hrana stiže na sto neverovatnom brzinom!

​Restoran Karne Garibaldi poznat je po dobroj hrani i po činjenici da servira hranu gostima za svega nekoliko sekundi. Meksički brzi restoran je najpoznatiji po jelu „carne en su jugo“, a sam restoran drži Ginisov rekord za najbrže serviranje hrane na svetu.

Hranu u restoranu gost dobije za neverovatnih 13.5 sekundi! Ovaj rekord je zabeležen još 1996. godine i do sad nije još uvek oboren. Tradicionalna meksička jela koja se služe u ovom popularnom restoranu zahtevaju sate sporog kuvanja, pa su ona u suštini već gotova, odnosno spremljena. Upravo zbog toga za serviranja hrane i donošenje iz kuhinje do restoranskih stolova treba malo vremena.

Danijel Flores, vlasnik restorana, objašnjava da je sve počelo kao igra. Međutim, brzina služenja se ubrzo razvila u glavni deo njihovog restorana. Karne Garibaldi koristi jednostavnost svog jelovnika kao prednost, jer uključuje samo jedno glavno jelo, carne en su jugo, a gosti se uvek iznenade kojoj brzinom stiže hrana.

Srpska vina krupnim koracima napred, saznajte više.

Karne Garibaldi je imao skroman početak, imao je samo četiri plastična stola postavljena na prometvoj ulici Guadalahari. Nakon popularnosti, trenurno postoji čak šest takvih restorana u zemlji, i planiraju da se prošire na Sjedinjene Države.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -