12.9 C
Belgrade
subota, maj 4, 2024

Najluksuzniji rezidencijalni brod na svetu

The World je plutajući grad na kom živi oko 150 stanovnika. Njih, osim činjenice da žive na brodu, izdvaja i to da se nalaze među manje od 1% svetske populacije, jer su u pitanju milijarderi

The World je trenutno najluksuzniji rezidencijalni brod na svetu, privatni stambeni kompleks sa 150 najekskluzivnijih apartmana. Brod je konstantno u pokretu, plovi svim morima i okeanima sveta, a pauze pravi samo u najegzotičnijim i najpoznatijim lukama sveta.

Brod je dugačak 196 metara, i svoje prvo putovanje je započeo 2002. godine. The World je tada predstavio životni stil rezidencijalne luksuzne avanture koja je pre toga bila nezamisliva. Svaki stanovnik ima mogućnost da opremi svoj apartman po svojoj želji, pored toga su im na raspolaganju svi sadržaji koje nude brodovi takve vrste.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Putovanjem svake godine kompanija pokušava da podigne iskustvo na viši nivo. Njihova ideja je, da svako ko može da priušti, istražuje svet i otkriva njegove lepote iz udobnosti doma. Stanovnici broda se bude svakih nekoliko dana u drugom kutku usveta, neki od njih žive na brodu tokom cele godine, dok ga drugi samo povremeno posećuju.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -