9.9 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Hotel nudi 500 evra zaposlenima za angažovanje novog kolege

Nedavno otvoren hotel Barceló Playa Blanca, najveći na ostrvu Lanzarote, suočava se s krizom kao i mnogi drugi na Kanarskim ostrvima. Kako bi pokušali da se izbore za opstankom, pokrenuli su jednu zanimljivu promotivnu kampanju koja bi trebala da im obezbedi nove radnike

Lanac hotela Barceló Playa Blanca u Španiji je pokrenuo jedinstvenu inicijativu. Oni nude bonus od 500 evra svakom zaposlenom koji uspešno zaposli novog člana osoblja. Svaki zaposleni ima mogućnost da preporuči člana porodice, prijatelja ili poznanika koji se mogu pridružiti radnoj snazi ​​hotela.

Barceló Playa Blanca je najveći hotel na ostrvu Lanzarote, ima 720 soba i 1400 kreveta. Do sada nije imao problema sa gostima, tradicionalno ima goste iz Velike Britanije, ali ima problema sa nedostatkom osoblja. Iz menadžmenta hotela su izjavili da ova kampanja nije očajnički pokušaj već dobra prilika da se zainteresovani prijave i dobiju posao.

Ovaj neobičan potez hotela samo naglašava probleme sa osobljem s kojima se suočava ugostiteljska industrija na ostrvu. To se dešava najverovatnije zbog povećane potražnje i nedostatka radne snage. Ovaj finansijski podsticaj osoblju odražava potrebu hotela za hitnim popunjavanjem radnih mesta kako bi se održali standardi usluga i ispunila očekivanja gostiju.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Lanzarote je četvrto po veličini među Kanarskim ostrvima i na njemu živi oko 160.000 stalnih stanovnika. Međutim, svake godine populacija se poveća za više od tri miliona posetilaca iz Britanije i drugih zemalja sveta, što dodatno potvrđuje potrebu za radnicima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -