14.3 C
Belgrade
sreda, maj 1, 2024

Najbolji slovenački hoteli na jednom mestu

Posvećenost održivosti, uz čistu netaknutu prirodu i gostoljubivost meštana, važnija je nego ikada. Dozvolite nam da vas inspirišemo i povedemo na putovanje kroz zelenu Sloveniju, koja, smeštena u srcu Evrope, sa bogatom istorijom i kulturom, brojnim spa i velnes rizortima, aktivnostima na otvorenom i jedinstvenom gastronomijom predstavlja besprekornu turističku destinaciju. Idealna prilika da o svemu tome saznate na jednom mestu je Slovenačka turistička berza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), vodeći B2B turistički događaj koji će se održati na Bledu od 14. do 16. maja

SIW predstavlja sjajnu mogućnost za uspostavljanje i jačanje poslovnih partnerstava između stranih turoperatora i turističkih agencija i predstavnika slovenačke turističke privrede. Ako se još niste uverili da biste trebali prisustvovati SIW-u, informišite se još u nastavku teksta, a onda brzo delujte, mesta su ograničena, a učesnici pažljivo odabrani!

  • U prelepom okruženju Bledskog jezera upoznaćete sve vodeće B2B turističke provajdere iz Slovenije
  • Razgovaraćete, povezati se i uspostaviti nove veze
  • Dobićete priliku da upoznate najbolje delove Slovenije na jedinstven, personalizovan način
  • Pomoći ćete u oblikovanju budućnosti slovenačkog turizma
  • Osetićete se inspirisani autentičnim pričama iz Slovenije, jedinstvene, raznolike, zelene i bezbedne zemlje – to je obećanje!

Dakle, SAČUVAJTE ovaj datum (14 – 16. maj) i REGISTRUJTE SE za najveći B2B turistički događaj u Sloveniji! Više informacija možete pronaći OVDE. Rok za registraciju na gore navedenom linku je petak 19.4.

Slovenačka turistička organizacija je obezbedila prevoz za turističke agencije iz Srbije, ali je broj mesta ograničen.

Više informacija o SIW-u možete dobiti na petar.mesaric@tumagazin.rs ili pozivom na +381 69 1557 612.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -