18.6 C
Belgrade
subota, maj 4, 2024

Prolećni porodični odmor u zagrljaju netaknute prirode

Prvomajski i prolećni praznici su nam pred vratima. Dolazak toplih dana poziva na razne aktivnosti na otvorenom usred zelenila predivne prirode koja se budi. Priuštite sebi i svojim najdražima zdravu porodičnu zabavu i krenite na aktivan odmor na sever Hrvatske u Prvi Healthness resort u Evropi – Terme Sveti Martin. Donosimo vam pet sjajnih razloga zašto bi ovog proleća trebalo posetiti upravo ovu zelenu destinaciju

Terme Sveti Martin

Dobre vibracije za dobar osećaj  – savršena kombinacija zdravlja, sreće i opuštanja

Pobegnite od užurbanosti svakodnevnog života i priuštite sebi nekoliko dana čistog opuštanja u Termama Sveti Martin. Smeštene u srcu Međimurja, regije koja je poznata i kao cvećnjak Hrvatske, ove terme nude sve što je potrebno za kratak predah usred mira i tišine. U Termama Sveti Martin pobrinuće se za jačanje vašeg fizičkog i psihičkog blagostanja. Zaboravite na stres i prihvatite niz pažljivo skrojenih usluga osmišljenih za odmor, opuštanje i uživanje u jedinstvenom velnes centru koji osim ručno rađenih tretmana nudi i poseban Family Wellness termin, tokom kojeg možete zajedno sa svojim najmlađima uživati u blagodetima Sveta sauna.

Terme Sveti Martin

Raj za gurmane  – obilje lokalnih, domaćih i zdravih delikatesa

Razmazite svoje nepce kuhinjom koja sljubljuje tradiciju i inovacije. Ovde se nabavljaju najsvežije lokalne namirnice za pripremanje jela koja pršte ukusima, od klasičnih međimurskih specijaliteta do modernih zdravih jela. Svaki zalogaj je putovanje kroz bogatu kulinarsku baštinu kraja, jer su upravo ove Terme nadaleko poznate po svojoj saradnji sa lokalnim i domaćim porodičnim imanjima. Vođeni politikom „u 24 sata od vrta do stola“, na buffetu ćete pronaći uvek sveže, sezonske i zdrave namirnice, kao i jela koja će vas ukusom vratiti u detinjstvo, jer su baš onakva kako su naše bake kuvale.

Terme Sveti Martin

43000 godine stara termalna voda  – zdravlje iz dubina drevnog Panonskog mora

Zakoračite u umirujuće termalne bazene i pustite da lekovita voda učini svoju magiju. To nije samo kupanje – to je posebno iskustvo koje podmlađuje i telo i um. Dok uranjate u toplinu, osetite kako se stres topi i napetost nestaje. Unutrašnji bazenski kompleks Termi Sveti Martin nudi obilje onog dobrog osećaja u telu upravo zbog svoje blagotvorne termomineralne vode, podsetnik na drevno Panonsko more koje se na ovim prostorima nalazilo u davnim vremenima. Uronite u umirujući zagrljaj tople vode bogate lekovitim mineralima koji imaju pozitivan učinak na vaš organizam. Svaki trenutak proveden na ovim bazenima potaknuće vas da se osećate obnovljeno i blistavo.

Aktivna destinacija – skrivene lepote zelene destinacije

Uronite u prekrasnu lepotu međimurskog krajolika kojeg bezbrižno možete istraživati na dva točka sa celom porodicom. Vinorodni brežuljci, bujni voćnjaci i vijugava reka Mura, čekaju vas dok prelazite preko 700 kilometara slikovitih biciklističkih staza. Ovde ćete pronaći ponešto za svakog, od težih i zahtevnih staza za profesionalce do laganih i opuštajućih za one željne sporog uživanja. Istražite prirodu i otkrijte skrivene dragulje poput prekrasnih pogleda s Mađerkinog brega ili bezvremenskog šarma Mlina na Muri. Ne propustite da probate neka od najboljih međimurskih vina u nekoj od brojnih vinarija duž Međimurske vinske ceste i obavezno napravite fotku sa veličanstvenim jelenima na farmi Perhoč.

Terme Sveti Martin

Prvomajske tradicije i festival vina – tradicija u najboljem izdanju

Vratite se nakratko u prošlost i doživite čari baštine na Seoskoj olimpijadi. Pridružite se zabavi ispred Puba Potkova za Prvi maj i učestvujte u nizu tradicionalnih igara koje se neguju generacijama. A postoji li bolji način da potaknete svoj takmičarski duh od porcije domaćeg pasulja koji s ljubavlju pripremaju vredni kuvari već od ranog jutra? To je iskustvo koje obećava da će biti jednako uzbudljivo koliko i ukusno. Pridružite se i vrhunskom slavlju vina na Festivalu Urbanovo u obližnjoj Štrigovi. Prepustite se degustacijama, porazgovarajte s vinarima i uronite u fascinantan svet vinogradarstva. Uz festival od 17. do 19. maja i Dane otvorenih vrata vinarija širom Međimurja 24. i 25. maja, nema boljeg vremena da nazdravite dobrom provodu i odličnom vinu!

Probudite svoja čula, opustite se i zabavite sa celom porodicom u jedinstvenom resortu koju nudi više od običnog odmora. Bilo da se brčkate u bazenima, istražujete okolnu prirodu ili se jednostavno opuštate u velnesu, učinite prolećni odmor svoje porodice zaista posebnim!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -