18.8 C
Belgrade
ponedeljak, maj 20, 2024

Spavajte na dnu okeana za 19.000 evra

Na pet metara dubine ispod Maldiva i ostrva Rangali nalazi se jedno pravo arhitektonsko čudo. Tu je podignut, odnosno porinut hotel sa pet zvezdica u kom jedna noć košta čak devetnaest hiljada evra

Najskuplja hotelska soba na svetu se nalazi ispod površine mora u Indijskom okeanu. Soba Muraka nudi, osim iskustva pet zvezdica, mogućnost uživanja u podvodnom svetu Maldiva. Tu, dok vam društvo prave ribe i podvodni svet, možete da uživate u potpuno originalnom odmoru, ali po ceni od devetnaest hiljada evra za noć.

U ovaj luksuzni kompleks stiže se hidroavionom ili čamcem. Ovaj podvodni apartman izgrađen je direktno na morskom dnu. Sve je inače uobičajeno, ispunjen je luksuznim sadržajima, uključujući masivni nameštaj, skupo opremljen mini bar, udoban bračni krevet i sofu, osim njegove lokacije.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Vila je napravljena kao dupleks. Na gornjem spratu, koji je na nivou mora su dnevni boravak, trpezarija, tri spavaće sobe i kuhinja. Na donjem je još jedna spavaća soba koja je pod vodom, sva u staklu, sa pogledom u vode okeana. Da biste došli tako duboko pod vodu, morate da uđete u lift ili se spustite niz spiralno stepenište.

Ukoliko niste klaustrofobični i imate malo dublji džep, i volite morski svet, ovo je idealna prilika da ga bolje upoznate. Interesantno je navesti da je Muraka gotovo uvek zauzeta, odnosno morate rezervisati odmor u njoj unapred.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -