8.5 C
Belgrade
utorak, oktobar 22, 2024

Gorski Hotel & Spa, u novu sezonu sa novim menijem

U periodu od 8. do 11. decembra 2022. godine otvorena je nova ski sezona 2022/2023. na Kopaoniku. Ova tradicionalna manifestacija, Ski Opening, koja je prvi put održana 2010. godine, ima za cilj da na najbolji način obeleži ne samo novu ski sezonu, već i da se promovišu svi zimski sadržaji na ovoj popularnoj planini. Jedan od najboljih hotela na Kopaoniku, Gorski Hotel & Spa, spremno je dočekao i ovu zimsku sezonu

Luksuzni hotel Gorski Hotel & Spa se nalazi u samom srcu Doline Sportova na Kopaoniku. Ovaj hotel pruža nesvakidašnju priliku za odmor, daleko od gradskih gužvi u idilčnom planinskom ugođaju.

Pored svih sadržaja koje obezbeđuje skijašima, rekreativcima ili poslovnim ljudima, Gorski Hotel & Spa je odličan izbor i za porodične odmore, i kao takav se već profilisao i izdvojio od ostalih na tržištu.

U okviru hotela se nalazi i Dečja igraonica za najmlađe, Gorski Game room za nešto starije, a tu je i Movie room sa filmskim projekcijama. Dok se roditelji odmaraju u spa centru ili rekreiraju u fitness centru, deca su na druženju i zabavama sa stručnim animatorima, naveo je Lazar Radojković, Front Office Manager.

Ravioli sa cveklom i kozijim sirom sa sosom od pečenog kestena

Za gastronomske čarolije je zadužen hotelski restoran La Pista. Vrhunski šefovi pripremaju najkvalitetniju hranu, dok su za bogatu vinsku kartu zaduženi stručni somelijeri. Meni varira od sezone, svaku sezonu prati odgovarajući Experience menu od 6 ili 10 sledova.

Brancin sa celerom i zelenom jabukom

Za gastronomsko putovanje kroz ovu zimsku sezonu šefovi restorana su odabrali sledeći meni, ovo je samo deo: ravioli sa cveklom i kozijim sirom sa sosom od pečenog kestena, brancin sa celerom i zelenom jabukom kao i kremasti kolač od marskapone sira sa insertom od maline i ružine vodice.

Kremasti kolač od marskapone sira sa insertom od maline i ružine vodice

La Pista svakako pomera granice gastronomije, a meni je koncipiran tako da zadovoljava i potrebe samog hotela i potrebe gostiju. U toku dana je to a la carte restoran gde skijaši mogu uživati u brojnim gastronomskim specijalitetima, prvenstveno italijanskim, a u toku večeri kuhinja se priprema za prefinjeni fajn dajning servis.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -