12.3 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Lazure Hotel & Marina

Lazure Marina & Hotel smešten je na jadranskoj obali Crne Gore, na ulazu u slikoviti kotorski zaliv. Hotel se nalazi u Herceg Novom, na samo 30 km od aerodroma Dubrovnik, 20 km od aerodroma u Tivtu i 140 km od aerodroma u Podgorici

Hotel je otvoren u septembru 2018. godine i reč je o kompleksu s marinom i lepo obnovljenim hotelom unutar zgrade Lazaret iz 18. veka, znamenitosti Boke Kotorske i nekadašnje Mletačke Republike. Lazure hotel je butik hotel sa ukupno 24 uređene sobe i apartmana. Zgrada u kojoj se hotel nalazi, jedinstvena je kombinacija istorije i moderno opremljenih delova u mediteranskim bojama.

Ovog leta, tačnije u julu, hotel će obogatiti svoju ponudu otvaranjem nove rezidencijalne zgrade u kojoj se nalaze još 104 hotelske sobe s pogledom na marinu, vrt i planine, dok je tu i 58 luksuznih stanova na prodaju. Stambena zgrada Lazure imaće hotelski restoran, kafiće, dečji centar, prodavnice, apoteku i parking.

Hotel Lazure ima ukupno 3 kongresne dvorane kapaciteta do 200 pax (od jula i do 300 pax)  i sjajno je mesto za razne radne sastanke, seminare, konferencije i skupove. Hotel je poznat širom sveta kao odlično mesto za venčanja i može se zakupiti pa slavlje obično traje do jutra uz najbolju hranu i piće koje za goste priprema odličan F&B tim.

Ispred zgrade hotela nalazi se prostrana, svetla i osunčana terasa restorana, okrenuta prema marini koja je omiljeno mesto vlasnika brodova i jahti. Sadržaji dostupni u marini uključuju:156 vezova za čamce do 30 m LOA, mogućnosti kratkoročnih i dugoročnih veza, 24-satna pomoć za jahte, carine i imigracija (500 m od marine), lokalni brokeri za prodaju čartera i jahti, snabdevanje i popravka na licu mesta, 24-satno osiguranje, usluga daljinskog upravljanja videom za vlasnike jahti, kao i Wi-Fi pristup internetu.

Tokom svoga boravka u  Lazure hotelu, gosti imaju priliku da probaju mediteransku kuhinju i balkanska vina u najboljem izdanju, kao i da uživaju  u ugodnom pogledu na marinu u sledećim lokalima: Rosemarine Mediterranean Cuisine, Wine Bar i Rocco Lounge Bar.

Ovaj prekrasni kompleks ima i i veliki spa centar pod nazivom Atmosphere Spa & Fitness, a gostima hotela i posetiocima nudi luksuzna odmarališta, uključujući bazen, hamam, jacuzzi, hidroterapiju, teretanu, zatvoreni i spoljašnji prostor za vežbanje. SPA centar Lazure hotela daleko je poznat po odlilčnim tretmanima koje ima u svojoj ponudi. Pored hotela nalazi se i prekrasna plaža s barom koja radi od juna do oktobra. Smeštena neposredno ispred hotela, pored luksuzne marine, ova plaža biće savršena oaza za sve vas koji odlučite da provedete godišnji odmor u Herceg Novom i Crnoj Gori.

Više informacija na web adresi: www.lazure.me

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -