14.7 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Prvi hotel sa 5 zvezdica u Baru

Hotel Stara čaršija iz Bara je dobio pet zvezdica, i to je jedini hotel u ovom gradu koji je podigao nivo pružanja usluga u turizmu i hotelijerstvu na viši nivo

Bar je ušao na listu gradova koji su podigli nivo pružanja usluga u turizmu i hotelijerstvu. On je bogatiji za jedan hotel sa pet zvezdica i nadamo se da neće dugo biti grad sa jedinim takvim hotelom, istakao je direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj.

Sa pet zvezdica, Stara čaršija je upisana na listu sa reputacijom luksuznih hotela, međutim, sa takvim korakom dolazi i velika odgovornost, naveo je Emil Kukalj, jer treba opravdati i održati nivo kvaliteta pružanja ugostiteljskih usluga. Stara čaršija je ekskluzivni objekat, sa nacionalnim restoranom i jedinstvenom arhitekturom, koji će svakako doprineti boljoj afirmaciji grada Bara kod turista ne samo iz regiona, već i sveta.

U Baru trenutno boravi oko 2.200 turista, prema poslednjim podacima. U odnosu na prošlu godinu to je povećanje, ali u odnosu na 2019. godinu to je pad od 27%. Gostiju najviše ima iz regiona i iz istočne Evrope, što je bio trend i tokom letnje sezone.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -