13.3 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Ilon Mask otvara Tesla drajv in restoran

Osnivač Tesla Motors-a želi da vrati stari sjaj drajv-in restoranima. Njegova vizija uključuje konobarice na rošulama, posluživanje na prozorima automobila, radno vreme 24 sata. On želi da vrati u modu sve sadržaje iz posleratne Amerike

Ilon Mask otvara Tesla drajv-in restoran u Holivudu. Njegov restoran, navodi yahoo, imaće veliki bioskop, 28 stanica sa punjačima za električne automobile i restoran na dva sprata sa više od 200 mesta. Osim toga, imaće i veliku terasu sa koje će gosti moći da prate filmove.

Mask je još 2018. godine najavio da Tesla planira da otvori drajv in restoran na jednoj od svojih lokacija za punjenje automobila Tesla Supercharger. Iako će restoran biti moderan i tehnološki inovativan, njegov dizajn se neće razlikovati od takvih restorana iz recimo 1955. godine. Sva hrana će se posluživati isključivo u automobilima.

Najmanji kuvar na svetu na privremenom radu u Crnoj Gori, saznajte više.

Za sada se još uvek ne zna datum otvaranja, ali se zna da Mask planira da proširi svoje poslovanje i na ugostiteljstvo. Jedno je sigurno, burgeri i ostala hrana u restoranu će moći da se plati i kriptovalutom.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -