6.1 C
Belgrade
utorak, mart 19, 2024

Do plaže uspinjačom

Bali je poznat kao destinacija koja pruža zaista luksuzan odmor. To potvrđuje i jedna plaža koja samo na prvi pogled liči na ostale koje se tamo nalaze. Jedina razlika je u tome što se do nje stiže na jedan neuobičajen način

Do jedne plaže na Baliju se stiže uspinjačom. Ukoliko ste gost Karma Kandara resorta, prevoz je besplatan. Ukoliko niste, vožnja će vas koštati oko 17 evra, koliko košta jedna dnevna karta.

Karma Kandara je jedna od najlepših peščanih plaža na Baliju. Nalazi se u mestu Uluwatu na poluostrvu Bukit na južnoj obali. Ovaj kraj zemlje je poznat po visokim stenama i liticama koje okružuju obalu. Upravo zbog toga turisti i ne posećuju ovaj deo, jer zahteva mnogo truda da bi se stiglo do plaža.

Međutim, Karma Kandara ima adut kada su u pitanju stene. Ovaj resort nudi turistima uspinjaču, malu kabinu koja šinama povezuje hotel i vrh stena sa plažom i obalom. Šine su postavljene na ivici stene što u velikoj meri olašava boravak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 360 Bali Guides (@360bali)

Svemirski centar Herman Potočnik Noordung, saznajte više.

Procedura je jednostavna. Izađete iz hotela, dođete do kabine i pritiskom na dugme se za nekoliko trenutaka nađete na plaži. Iznajmite ležaljku i prepustite se uživanju u Indijskom okeanu. Na samoj plaži se nalazi i bar, pa je uživanje zagarantovano!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -