6.2 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Istra ponovo među najboljim destinacijama

Poznati američki magazin za putovanja UltraTravel je u svom izdanju predstavio Istru kao jednu od destinacija koje se obavezno moraju posetiti u ovoj godini

Istra se našla ponovo među najboljim destinacijama sveta. U novom izdanju UltraTravel magazin je izdvojio destinacije za koje kaže da moraju biti na svim mapama svetskih putnika za ovu godinu. Na listi među najboljim se našla i Hrvatska, odnosno Istra. Među najboljim destinacijama se nalaze i Kejptaun, Valensija, Hong Kong, Oslo, Menhetn, Nešvil i Kjušu.

Najstarija aktivna solana na svetu, saznajte više.

Autor izdvaja Hrvatsku kao destinaciju sa najlepšim gradovima, a Istru kao bajkovito poluostrvo u obliku srca. Istra koja osvaja putnike svojim pejzažima, gradićima na brežuljcima, romantičnim biciklističkim stazama, kao i kulinarskim doživljajima. Osim toga, poznata je i kao carstvo tartufa, region vrhunskog maslinovog ulja i najkvalitetnijeg vina.

Istra je takođe u poslednjim godinama sve popularnija i kao destinacija za organizovanje venčanja, što samo potvrđuje kolko je ovaj region sadržajan.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -