7.8 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Plivanje sa konjima

Ova zemlja je izuzetno atraktivna destinacija, njene rajske plaže i dobra zabava privlače puno turista iz svih krajeva sveta. Taman kad se učini da ne može biti bolja, Jamajka ponudi turistima jedno neverovatno iskustvo. Tamo možete plivati u okeanu sa konjima

Plivanje sa konjima je u poslednje vreme postalo izuzetno popularno kod turista. Iako je jahanje dovoljno da podigne nivo adrenalina i iskustvo boravka na maksimum, pojavi se novi trend. Jamajka je dobro poznata kao destinacija koja turistima ispunjava snove, a takav slučaj je i sa ovim neobičnim ali zanimljivim sadržajem.

Konji su ozbiljno dobri plivači i postali su jako popularna atrakcija na Jamajci. Konji su stigli na Jamajku u 15. veku i od samog početka su postali neophodni za ljude na ostrvu. Plivanje s konjima na Jamajci ispunjava mnoge fantazije koje parovi na medenom mesecu i odmoru traže. To je vrhunski romantični izlet za sve koji posećuju Karipska ostrva.

Najružniji grad u Toskani, saznajte više.

Ture jahanja traju po dva sata, od čega samo 15 minuta odlazi na kupanje. Konji vole vodu, posebno u toplijem delu dana jer ih ona rashlađuje. Konji sami odlučuju hoće li ući u vodu, niko ih ne tera jer ih pre svega jako poštuju. Turisti svoje jahanje započinju u džunglama, a završavaju obično u moru.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -