17.6 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Istra nominovana za ”Wanderlust Reader Travel Awards”

Čitaoci britanskog magazina Wanderlust svake godine biraju najbolje evropske održive destinacije. Ove godine je magazin nominovao Istru za nagradu ”Wanderlust Reader Travel Awards”, čime je ovaj region u Hrvatskoj uvršten u izbor za najbolju destinaciju Evrope

Wanderlust je najstariji britanski magazin za putovanja. Ove godine je od strane redakcije magazina, Istra nominovana za ”Wanderlust Reader Travel Awards” nagradu. Ova nagrada se organizuje u saradnji sa World Travel Market sajmom već 21 godinu.

Magazin je prvi put kandidovao Istru za jednu takvu prestižnu nagradu. Istra je prepoznata kao zeleni i održivi evropski region, što je posebno važno sada kada je vrednosti održivog turizma važnija više nego ikad. Istra je nominovana za ”Wanderlust Reader Travel Awards” u kategoriji broj 7.

Dobitnici će biti proglašeni 8. novembra na ceremoniji koja će se održati u Londonu. Više o nominovanim destinacijama pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Da je Istra atraktivna, potvrđuje i UltraTravel magazin, koji je izdvojio ovaj region kao bajkovito poluostrvo u obliku srca. Istra koja osvaja putnike svojim pejzažima, gradićima na brežuljcima, romantičnim biciklističkim stazama, kao i kulinarskim doživljajima. Osim toga, poznata je i kao carstvo tartufa, region vrhunskog maslinovog ulja i najkvalitetnijeg vina.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -